onsdag den 20. april 2011

Der har været lidt dødt på bloggen på det sidste. Det beklager jeg, men virkeligheden satte ind og overtog min hverdag. Sådan er det jo nogle gange. Men nu begynder der at være lidt stabilitet i hverdagen igen. Så her kommer et par projekter.

Jeg fik endelig nået nogle af de ting jeg satte mig for. Dette babytæppe som jeg faktisk endte med at blive helt tilfreds med. Synes ellers det virkede lidt for slasket, men det hjalp med en hæklet kant.


Tæppet er helt klar til at blive taget i brug nu, hvor foråret endelig er kommet.

Så har jeg også fået prøve de flerfarvede garner Drops Delight og Fabel af. Den sidste brugte jeg til denne fine bluse i vendestrik. Det er en rigtig fin opskrift fra garnstudio. Den var sjov at strikke selv for en som sjældent følger en opskrift.


Jeg har aldrig dyrket vendestrik så meget men blev faktisk helt vild med det, hvilket førte mig videre til denne pude.


Jeg har strikket den i to tråde Natur uld fra Hjertegarn. Jeg strikkede vendestrik over 20 m, hvor jeg vendte efter henholdsvis 5 - 10 - 15 m. Jeg fortsatte bare til der var strikket nok til at danne en cirkel, og så strikkede jeg en cirkel magen til. Jeg fyldte den med en gammel hovedpude viklet ind i mørkt stof. Den fungerer super godt som en gulvpude. Næste mål må være at lave en større. Jeg er i hvert fald slet ikke færdig med at strikke puder.

Hvis man ikke har lyst til at kaste sig ud i det uden opskrift så har garnstudio en opskrift på en puf, som også er strikket i vendestrik. Alternativt har pickles også et par opskrifter på nogle forskellige puffer bl.a. denne Puff Mama. Det kunne sikkert være fedt med en stor rund pude til terrassen eller altanen.
God påske derude!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar