mandag den 3. januar 2011

Nyt år og tanke-spirer

En skøn juleferie fuld af dejlige mennesker er slut. Den har været fyldt af hyggelige stunder og en masse grin. Nu er det tilbage til hverdagen, som venter, lige der hvor jeg efterlod den.

Min juleferie blev også brugt på at komme videre med et par projekter, der er blevet skubbet til side i december.

I dagene mellem jul og nytår blev der endelig tid til min Yellow Star Jacket. Jeg synes virkelig, at den er begyndt at tage form nu. Næsten hele rygstykket er færdigt, og man begynder at kunne se hvordan den vil tage sig ud. Jeg er faktisk blevet glad for farvesammensætningen fra den isnende lysegule til den lidt grumsede mørkegule.Jeg vil nyde at sidde med denne jakke i de mørke aftener i januar, mens jeg venter på lyset.

Ferier er fantastiske, fordi de altid får mig til at tænke dybt og plante små tanke-frø, der langsomt kan spire. Når hverdagen indfinder sig og dagene begynder at ligne hinanden, kan jeg drømme videre og forestille mig, hvad der måske kunne blive. Det giver energi og sommerfugle i maven. Og det kribler i fingrene efter at komme i gang. Men indtil videre må det blive ved de små tanke-spirer. 

Godt nytår! Må det bringe en masse godt.

2 kommentarer:

  1. det lyder til, vi har mange af de samme ferietanker. inspirerende blog du har dig; jeg må simpelthen lære noget mere håndværk i det nye år. håber, du får et sundt & smukt 2011.

    SvarSlet
  2. Tak Linda og i lige måde. Kast dig endelig ud i det!
    Jeg ønsker også dig et dejligt 2011.

    SvarSlet